Jdi na obsah Jdi na menu
 


klikejte na tenhle úvod

 Minecraft je hra o umístění bloky stavět cokoliv si dokážete představit. V noci příšery vyjdou, ujistěte se, že postavit přístřešek, než se to stane. O hře

Minecraft je vyvíjen Markus Persson. Je to již ve vývoji zhruba od roku 10. května 2009. Můžete si přečíst plné úvěry tady, nebo si přečíst o podpoře a často kladené otázky naleznete zde.
Původy
Začal jsem Minecraft poté, co hrál nějaký Infiniminer s pár lidmi z TigSource. Uvědomil jsem si, že hra, která jednoduchá, ale že dynamické měl velký potenciál proměnit v opravdu skvělé hry, a stále přichází s věcí, které jsem chtěl změnit, a co jsem chtěl přidat.
Jsem nedávno opustil své zaměstnání jako herní vývojář, aby se moci soustředit více na indie hry dev během svého volného času, a já jsem se díval na novou hru rozvíjet. Měl jsem několik nápadů, jak se vznáší, ale většina vyžaduje opravdu dlouhé doby vývoje.
Tyto dva faktory vedly k Minecraft.
Vývoj a filozofie
Vodopád je mrtev, ať žije agilní!
Mám pár plánů a vizí, ale můj jediný opravdový návrh rozhodnutí, aby to zábavné a přístupné. Není designu doc, ale tam jsou dva seznamy, jeden pro chyby, a jeden pro funkce, které chci přidat, ale že bych mohl zapomenout.
Mohu ujistit, že hrát hru hodně, a já jsem postavil svůj podíl věží a zaplavila svůj podíl jeskyní. Pokud se něco někdy necítí legraci, já odstranit. Věřím, že mohu kombinovat dost zábavné, usnadnění přístupu a stavební bloky pro tuto hru je obrovský tavící kotlík vznikající hry.
Pevně ​​věřím, že všechny dobré příběhy mají konflikt, a že všechny dobré hry vyprávět dobrý příběh bez ohledu na to, jestli je to pre-psaný nebo naléhavý. Volný režim budova je v pořádku a švihák, ale pro mnoho lidí to bude nakonec stát nudné, jakmile jste si to vymyslel. Je to jako hrát první osoba střelec v režimu boha, nebo dávat si nekonečné finanční prostředky ve strategické hře .. Nedostatek výzvu zabije zábavu.
Pro přežití režimu, raději bych, aby se hra příliš složité, než příliš snadné. To také znamená, budu muset obsahovat nějaký způsob, jak vyhrát hru (nebo nějaký jiný vrchol), aby se zabránilo, že se příliš vyčerpávající.
Ale jestli je to žádná legrace, já redesign.
Budoucnost
Mám v plánu na rozvoj Minecraft, dokud je to hotový kompletní hru s klientem ke stažení (s celoobrazovkový režim), vlastních klíčových zpětného mapování a možná modding podporu.
Tak dlouho, jak budou lidé moci těšit a koupit si hru, budu vyvíjet rozšíření po zápase se stalo.
Jakmile prodeje začnou umírat a minimální čas uplynul, budu uvolnit zdrojový kód hry jako nějaký open source. Nejsem moc spokojený s drakonické povahy odst. L) GPL, ani Věřím, že další licence zaslouží hodně jiné, než k posílení ega z původních autorů, takže jsem mohl jen možné uvolnit to všechno jako public domain.Jak hrát
Zde naleznete nápovědu, takže se nemusíte si dělat starosti.
Hledáte účtu podporu?
Navštivte naše stránky, které by mohli pomoci s téměř cokoliv!
Společenství Made Návody
Tyto kurzy jsou pod lidé z naší krásné obce. Budou vám děje v žádném čase. Pokud jste stále bezradní, můžete zkusit FAQ nebo jeden ze společných zdrojů.
Jak přežít svou první noc
 
Podívejte se na tento návod pro začátečníky Minecraft vyrobený paulsoaresjr. V jeho vlastními slovy:
 
"Tento tutoriál ukazuje, co dělat v prvních minutách hry (když svítí slunce!), Takže můžete přežít přichází noc."
základObec
Zde jsou některé pěkné aktivní komunita zdroje pro diskusi Minecraft. Vezměte prosím na vědomí, že všechny z nich jsou třetí stranou a nejsou hostované u nás. My propojit, protože jsou skvělé.
Oficiální zdroje
@ Jeb_ - Jeb je hlavním vývojářem Minecraft, za ním!
Facebook - Připojte se do naší komunity na Facebooku
Minecraft fóra - oficiální fóra, Notch čte tyto
Minecraft wiki - Komplexní komunitní běh Wiki
Minecraft Explorer Pro - Companion aplikace pro iOS
IRC
esper.net a další IRC sítě nejsou ve spojení s Minecraft nebo Mojang, aby jejich pracovníci nemohou pomoci s podporou naší hře. Zeptejte se v kanálech (nejlépe # MineCraftHelp) za to.
# Minecraft na irc.esper.net - Je to IRC kanál!
# MineCraftHelp na irc.esper.net - Nápověda a podpora od členů komunity.
# Mcchatter na irc.esper.net - Pro obecné komunity klábosení. (Kanál pravidla)
Fóra a komunity
Minecraftopia - velký (! A dobře vypadající) zdroj
Minecraft společenství na Steamu - přes 1000 členů!
Minecraft na Reddit
CraftHub
Svět Minecraft
Minecraft na Mod DB
Minecrafting.ru - ruské fórum
Minecraft fórum - Španělská fórum
Minecraft Workbench - Texture Pack, mody a skiny
Minecraft.fr - Francouzský Minecraft stránky, bramborové kostky!
Minecraftfr.com - Další francouzský Minecraft komunita.
Minecraft-Francie - francouzská Minecraft komunita.
Nederlands Minecraft fórum - holandský Minecraft komunita.
mcbbs.net - Jeden z největších čínských komunit Minecraft.
Galerie
Minecraft muzeum
Minecraft Galerie
Indie vývoj her
Chcete vytvořit vlastní hru? Chcete vidět, jaké hry si lidé dělají?
TIGSource - Spousta talentů! Minecraft vznikl zde.
JavaGaming.org - Ostatní java her.
Indie hry - blog je super, a tak je podcast.
Ludum Dare - v délce 48 hodin herního vývoje soutěže.
Zde jsou některé z mých přátel také dělat hry, jsem asi zapomněl spoustu ...
Projekt Brutal dev blog - Peklo příjemný chlapík, který jsem byla zvyklá pracovat.
increpare hry - jeden z nejchytřejších lidí, které jsem potkal.
DEVM-Games - další talentovaný kodér jsem s ním pracovat.
Wurm Online - nevidím Rolfa tak často, jak bych chtěl.
distractionware - Jeden z mých idolů, dělal VVVVVV.
 1.3 Aktualizace je nyní oficiálně přijal cílové datum vydání z 1. srpna 2012! Týden před uvolněním, Mojang plány, abyste mohl psát "release candidate", který je pravděpodobně totožný s vydáním skutečné verze. Tato verze je určena pro servery, aby Admins a modders trochu více času na přípravu na novou verzi Minecraft - samozřejmě, tam je výhoda hráči budou moci vyzkoušet i klienta.

Minecraft 1.3 se skládá z velkého počtu změn, některé z nich jsou změny v základní herní engine. Nejdramatičtější změnou je, že oni vyhodili single-player, a dělal to shell na vrcholu multi-player. Tam jsou dvě hlavní výhody takto: nejprve je to nezbytné pro modding API, pokud nechceme mít více implementací každého modu, a za druhé, je-li chyby jsou stanoveny v jednoho hráče, je chyba s konečnou platností stanovena v multi- hráč, také. Dříve, chyby musela být stanovena v jednorázové i Multi-hráč.

Jens "Jeb" Bergensten měl následující říci o připravované aktualizace:

Jeb řekl:
Minecraft 1.3: Dobrý

Spousty a spousty oprav a nových vlastností. Hráči, kteří hrají především v multi-player na servery by měly mít hladší a stabilnější zkušenosti, protože to bylo naše zaměření na vývoj. Podívali jsme se přes síťové pakety a přidal šifrování, aby se zabránilo krádeži sezení. Dinnerbone aktualizovala chatování obrazovky, které umožní snazší editaci a klikací odkazy.

Single / Multi-player sloučení přidal možnost se podělit o své jediné-hráč světy s přáteli, kteří jsou na stejné lokální síti. To také umožnilo hráčům používat multi-player-jako příkazy pro jednoho hráče (např. / gamemodu a / dát), ale pouze v případě cheaty jsou povoleny.

Přidali jsme smaragdy, smaragdově rudy a obchodní systém, který umožňuje nakupovat zboží z vesničanů. Vesničané budou přidávat a odebírat položky v závislosti na tom, co koupit.

Přidali jsme možnost psát v knihách a nechat příběhy pro ostatní lidi.

Přidali jsme nové terénní vlastnosti, a můžete si vybrat začít hru s "bonusovým hrudníku," jak začít rychleji.

Přidali jsme Tripwire, takže si můžete vytvořit nové pasti a chytrostí.

Také jsme přidali nové schodiště, nové half-desky, kakaa rostliny a vylepšený dávkovače, listy, kotle, páky, štěrk, tlakové desky, cookies, kbelíky, lodě, minecarts, ledu, pece ... Plus získáte magické koule z těžby a tavení (a ne jen zabíjet monstra)!

Minecraft 1.3: Bad

Od jednoho hráče byla obrácená do shellu na vrcholu pozadí serveru, na herní požadavky na zdroje zvýšily. Při přehrávání single-player, hra musí být schopen jak simulovat a emulovat svět, který beru mnohem víc CPU. Pracujeme na optimalizaci renderingu, ale tato vylepšení nebudou zahrnuty do Minecraft 1.4.

Minecraft 1.3: The Ugly

Pár problémů a očekávaných funkcí, které byly tlačeny k Minecraft 1.4. Nejpozoruhodnější problémem je světelné problémy způsobují černé oblasti v terénu. Hledáme způsoby, jak řešit, ale osvětlení je velmi drahé výpočet a bojujeme s hledáním řešení, které nebolí snímkovou rychlost.

A nejpozoruhodnější chybějící funkce je modding API. Vyhazovali single-player byl první krok, aby si API je to možné, a že se to dělá teď. Rozhodli jsme se uvolnit 1.3 bez API, protože jinak by to bylo ještě delší čekání na aktualizaci Minecraft.

Také jsme přidali extrémně základní verzi "dobrodružství režimu." Budeme pracovat na tom v budoucích aktualizacích.

Abychom to shrnuli

Doba mezi Minecraft 1.2.5 a 1.3, byl nejdelší interval aktualizace dosud, a to bylo proto, že jsme změnili tolik v herním enginu. I (jeb_) byl trochu strach, aby se zasadila ji na veřejnosti, ale čekají ještě déle, není řešení.

Pokud chcete získat celou Minecraft 1.3 change logu, doporučuji si přečíst redstonehelper je velký přehled zde.
Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky Patch
Povýšen z snímku 27a; 1,3 Novinky
"Tajemná Creature" Machinima, "Tourist" Dobrodružství mapa
04.07.2012 - 22:34 Přidal Sacheverell 18 Komentáře

Napsal obrázku

Temná přítomnost zametá po tomto světě. Co by to mohlo být?

Napsal obrázku

Se podíváme na některé z vrcholů Pico je live stream na Twitch.tv s Davidem a Toby. Podívejte se na uživatele vytvořili mapu, "Tourist"! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky
Povýšen z "Tajemné stvoření" machinima, "turistické" Dobrodružství Mapa
MCX360 aktualizace Scrolls Alpha Přílet brzy
03.07.2012 - 17:16 Přidal Sacheverell 71 Komentáře
MCX360 Aktualizace na obzoru

4J Studios hlásí, že 1.7.3 Aktualizace MCX360 bude do aplikace Microsoft Cert test dnes! To může trvat až 10 dní tohoto testování, které musí, jakmile tento proces probíhá, by mělo hru aktualizovat normálně. Existuje celá řada zajímavých změn na obzoru k této nejnovější iteraci populární konzole titulu karanténě až do - Drumroll, prosím - vlastní skiny!

Ano, bude brzy možné být více než jen jinou chuť Steve - nové skiny patří: Plazivé muž, "Splosion Man Man, pokusy, smlouva zavrčet a král! Samozřejmě, že další skiny k dispozici (40 celkem!), S ještě přijít později, to je jen vzorkování, co je v nabídce.

Já osobně jsem v plánu chodit jako plazivými celý den. Je to kupodivu montáž, vzhledem k tomu moje záliba v výbuchů.

Posouvá Alpha Spuštění brzy?

Svitky byl ve vývoji po nějakou dobu, a CCG fanoušci se dožadují se dostat jejich ruce na to! Jak rychle je "brzy", i když? Jak asi zítra? Jakob Porser - hlavní vývojář pro rolování - v poslední době ukázal, že svitky Alpha mohou být k dispozici již zítra, 4 července! Chcete vědět více o nejnovější přírůstek do Mojang herní knihovny? Pokud ano, máte štěstí - měli jsme skvělou příležitost k rozhovoru o Jakob rolování do hloubky! Jaké vlastnosti lze očekávat ve hře? Jaká je tradice, jako nastavení? Jak dělat mechanika, palubní budování a boje proti práci? Můžete vidět celý rozhovor na nové oficiální Scrolls fóru! Stačí kliknout na odkaz níže pro všechny věci roluje, nemůžeme se dočkat, až tě vidím tam!

Fanoušci Scrolls - klikněte zde!


________________


Liga Fan Legends?

Hrajete (nebo po) League of Legends? Podívejte se na naše lol události - jsme vystěhovat generálního ředitele ze svého domova, aby se trochu praxe v pro PAX předsedy kvalifikaci, a aby byly schopné přenášet celou akci! Chcete vědět víc? Klikněte na odkaz pro detaily!


________________


Digitální Diamond - Arcan Chronicles

Napsal obrázku


Seznamte se Kael, dvanáctiletého chlapce z hlavního města Halcylon. Poslali strávit léto se vzdálenou strýce, on přijde v Woodvale očekávat jen nudu, ale místo toho poslal létání na rychle se měnícím dobrodružstvím s přáteli nově nalezené a nepřátel. A tak to začíná ... Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky Patch MCX360
Povýšen z MCX360 aktualizace, zobrazí Alpha Přílet brzy
Digitální Diamond - Historie Minecraft
02.07.2012 - 19:09 Přidal Sacheverell 21 Komentáře
Vy jste za sebou dlouhou cestu, Minecraft

Napsal obrázku

Minecraft byl v plné síle na dlouhou dobu. Je to až příliš snadné zapomenout na to, jak moc se hra změnila od Alpha. Přemýšleli jste někdy, jak moc? YouTuber volx1337 rozhodně má, a sestavil tento vizuální pruvodce každého oblíbené karantény vám ukázat, jak daleko hra přijde! Zvýraznění různých fázích vývoje Minecraft hřiště - včetně položek, bloků a jiných věcí přidávány s každou aktualizací - volx1337 nám na procházku dolů paměti Lane Minecraft. Podívejte se!

________________

Napsal obrázku

Pico je zpátky s Curse Weekly kola Up. Máme zprávy o GW2 a SWTOR, Conan je herní zapojení v Minecraft a další. Přihlásit se k aktuální informace o herní novinky! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky Digital Diamonds
Povýšen z Digital Diamond - Historie Minecraft
Společenství výtvory - Banner Soutěž
29.červen 2012 - 23:36 Přidal Sacheverell 532 Komentáře
Konečně nastal čas - finalisté pro Společenství Creations banner soutěže byly vybrány! Přečtěte si prosím níže uvedené bannery, a hlasovat na své oblíbené! Příští pátek (06.7.2012), budou se hlasy sčítají, a vítězem se banner bude použit pro jakékoli Společenství Creations funkce titulní stránce v budoucnosti!

Pokud si prohlížíte tuto soutěž z titulní strany, může volební účast je vidět kliknutím zde.


Eli354:

Napsal obrázku


HemmiB:

Napsal obrázku


Productions rezolutní:

Napsal obrázku


Incetents slovy:

Napsal obrázku


Luus slovy:

Napsal obrázku


TheLivingTree:

Napsal obrázku


CODsniperkid:

Napsal obrázku


spoonfork99:

Napsal obrázku


Bajat:

Napsal obrázku


CorruptAngel:

Napsal obrázku

Hodně štěstí všem soutěžícím! Tam byl obrovský počet záznamů, a to nebylo snadné vybrat top 10! Rádi bychom poděkovali každý umělec, který předložil záznam, jste všichni neuvěřitelný.

Pamatujte, vyberte si svou oblíbenou banner od těch výše uvedených, hlasovat o svého oblíbeného interpreta banneru a příští týden, uvidíme, kdo se stane novým oficiálním banner Společenství výtvorů!

________________

Napsal obrázku

Tento týden, David a Toby mluví o roluje, jikrnáčů, vzrušující mod API (již brzy), a mnohem více - zkontrolujte si to! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky Minecraft Digital Diamonds
Společenství povýšen z výtvorů - Banner Soutěžních
Fórum Aktualizace jít žít dnes
29.červen 2012 - 13:00 Přidal Sacheverell 38 Komentáře
Minecraftforum.net současné době probíhá dolaďování, zatímco náš tým provádí základní softwarové aktualizace pro zlepšení výkonu stránky. Díky za trpělivost!

Připravili jsme pro Vás praktický seznam činností, které by měly abyste se nenudili, dokud se vrátí fóra:

    
Sdílet a prohlížet úžasné Minecraft Xbox 360 fotografií na mcxphotos.com!

    
Vyzkoušejte zdarma Curse klienta, který nyní podporuje Minecraft textury balíčky!
    
Vezměte si Minecraft Kvíz o jcvsmc a zašlete vaše skóre tady, když jsme z režimu jen pro čtení
    
Navštivte Minecraft fóra IRC kanál fóra a seznámit se s personálem a další členy
    
Zahrajte si nejnovější snímek Minecraft
    
Hrát Minecraft: Xbox verzi na Xbox.
    
Ne Xbox? Vyzkoušejte Minecraft Pocket Edition pro iPhone, iPad a Android zařízení!
    
Sledujte Minecraft fóra na Twitteru
    
Sledujte uživatele předložené videa v naší sekci videa
    
Najít a zkuste Minecraft MOD, Minecraft mapou nebo Texture Pack
    
Podívejte se na naše úžasné Minecraft Video průvodci


Děkuji vám za trpělivost, a uvidíme se na druhé straně! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky
Povýšen z fóra upgrade do ostrého provozu dnes
Left 4 Minecraft, zdarma T-Shirt prozradí
29.červen 2012 - 03:09 AM Posted By Sacheverell 35 Komentáře

Left 4 Minecraft

Napsal obrázku

Minecraft má neuvěřitelně rozmanitý seznam komunitní provedených modifikací z čeho vybírat, tak mnoho, že v době, stane se těžké vědět, co hrát - všichni jsou tuny zábavy, po všem. Co kdyby tabulky byly zamítnuty, i když? Například, toto video o CaptainSparklez ukazuje neuvěřitelnou Left 4 Dead 2 mod, který přináší Minecraft do světa zombie apokalypsy! Textury, charakter a netvor modely, zvukové efekty - to vše je Minecraft souvisí. Pokud tomu tak není pro občasné střelbě, mohlo by to skoro být zaměněny za Minecraft sám - podívejte se!

Zdarma Minecraft Trička?

Napsal obrázku

Jsme rozdávání 10 Minecraft trička, a můžete vyhrát jeden! Proces je stejně snadné jako nalezení nečistot bloků:

    
Kanadské a americké obyvatelé předložit zadání kliknutím zde (nebo banner výše), a vyplnění vašeho info
    
... Počkat, to je to?


Jo, to je ono! Žádné známky-up, žádná ujednání - pokud jste registrovaným členem tohoto fóra a právní bydliště v USA nebo Kanadě, můžete se zaregistrovat! Jeďte na více než váš příspěvek a předložit co nejdříve, budou tyto košile jet rychle! Veškeré podrobnosti o této prozradí můžete vidět zde. Hodně štěstí! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky Digital Diamonds
Povýšen z Left 4 Minecraft, zdarma T-Shirt prozradí
Conan O'Brien si zahrát ...
28.červen 2012 - 08:16 AM Posted By Sacheverell 73 Komentáře

Napsal obrázku

Jste Conan O'Brien fanoušek? Přejete si, že bude hrát více Minecraft? Nyní máte šanci vidět, jak to udělat - Conan uvede nový segment, zvaný "Bezradný hře", kde se pokusí hrát videohru volený fanoušky, podél Aaron Bleyaert. Zajímavé je, Minecraft je na tomto seznamu her k hlasování o, a to je místo, kde jste jít dál

Pokud chcete vidět Conan O'Brien přehrávání Minecraft v televizi, klikněte na tento odkaz (nebo obrázek výše), volit "Minecraft" v anketě za předpokladu, a připravit vidět indie sandbox pocit dělat to v televizi!

________________

Před několika týdny jsme začali se zavádí banner soutěže. Včera byl poslední den, aby předložily své banner za úplatu, a podání jsou nyní uzavřena! Bannery budou přezkoumány, a deset nejlepších bannery budou zveřejněny tento týden pro vás hlasovat! Dávejte pozor, protože vaše hlasy rozhodnou, kdo bude mít svůj banner v každém jednotlivém segmentu Společenství výtvorů - Hodně štěstí! Zpět na začátek

Publikováno v: Novinky
Povýšen z Conan O'Brien si zahrát ...
Snímek 12w26a k dispozici pro testování
27.červen 2012 - 22:44 Přidal Sacheverell 273 Komentáře
Tento týden Snímek je zároveň trochu brzy, a hlavně opravy chyb. 1,3 je velmi blízko na obzoru, a tým Mojang se chce ujistit, že je to nejlepší zpráva to může být!

Změny:

    
Obrovské jikrnáčů nyní podporují další informace pro davy, že plodí. To umožňuje Neupravované hry mají jikrnáčů pro speciální varianty davy. Hráč stále vyžaduje externí nebo upravené prostředky k nastavení těchto parametrů, ačkoli. Některé příklady toho, co nestvůr jikrnáčů může plodit jsou zpoplatněny popínavé rostliny a Endermen drží zvláštní bloky, Green Robe vesničanů, a vesničany s vlastními obchodními nabídkami.
    
Zlepšení výkonu.
    
Přidáno tvorbě recepty na dřevěné schody
    
Opravena změnou názvu na celém světě, nakládání tento svět, uložení a ukončení se vrátí zpět světový přejmenování
    
Opravena hru shazovat, když to automaticky vybere "Hledám LAN světů" položky v seznamu serverů a můžete ji odstranit
    
Opravena na šipku představující hráče na položku mapy nejsou směřovala správným směrem
    
Opravena kliknutím na tlačítko "Uložit a Quit" nebo "Disconnect" dvakrát rychle shazovat hru
    
Opravena serveru SMP poměrně pravidelně klesá všechny hráče a ukazuje mnoho NullPointerExceptions v konzole každých několik hodin
    
Pevné uložit soubory, jež jsou uzavřeny vždy, když svět byl automaticky uložen
    
Opravena je schopen duplikovat písek a štěrk
    
Pevné umístění píst před druhého, který je napájen, ale není rozšířena, což umístěný píst, aby se stal zlomený a mají stejnou strukturu na všech stranách
    
TNT již klesá jako Ressource o tvůrčím režimu
    
Četné opravy chyb



Chcete, aby tento snímek pustit? Odkazy na stažení jsou dole!

Klient: Download

Server: Stáhnout

Zvláštní poděkování patří RedstoneHelper Reddit o pomoc se sestavení seznamu!
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jetly Stova

(Avenue17, 11. 3. 2023 2:51)

https://avenue17.ru/

How to work Google

(DavidMor, 24. 12. 2022 9:07)

That means you'll perceive some stylish features and suffer with access to additional channels where you can win visibility, without having to modify nous of some elaborate, vade-mecum migration process. https://googlec5.com

נערות ליווי

(HenryDox23453, 18. 6. 2022 13:32)

"The very next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read, however I really thought you would have something helpful to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix if you were not too busy searching for attention."
https://israel-lover-eq.ml/news/erecprehob

Sample of Blood Pressure

(Aediccadeocurf, 30. 7. 2018 1:36)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/viagra-et-cialis-pas-cher/